Over ons

Asbestinspector  is onderdeel van Wollaert BV,  waartoe ook Wollaert vastgoed behoort. Om onze klanten een extra service aan te bieden bij de verkoop van hun vastgoed, hebben we een aparte afdeling in het leven geroepen om aan deze behoefte te voldoen. Wij zijn een klein familiebedrijf met ondertussen 3 gecertificeerde asbestdeskundigen inventarisatie. (ADI)  Onze persoonlijke benadering en uitgebreide expertise waarborgen een op maat gemaakte aanpak voor uw specifieke behoeften.

Ons voornaamste doel is het nastreven van kwaliteit en veiligheid en onze klanten de service te bieden waar ze recht op hebben.

 

Wat maakt ons uniek?

Onze diepgaande kennis, doeltreffendheid, transparantie en persoonlijke service. Ons team bestaat uit professionals met aanzienlijke ervaring, die efficiënt werken en altijd op zoek zijn naar oplossingen. We hechten grote waarde aan open en heldere communicatie binnen onze bedrijfsvoering. Op onze website zijn onze tarieven duidelijk weergegeven, en deze tarieven zijn all-inclusive. Dit betekent dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan bij de uiteindelijke afrekening.